HUIZEN

Huis
3740 BILZEN
€ 128.000
1
2
Instapklare woning GB, centraal gelegen op een korte afstand van het centrum van Bilzen. Indeling: Op de gelijkvloerse verdieping is er een inkomhal en een living. Vervolgens is er een keuken en een badkamer die voorzien is van een enkel lavabo, een toilet en een douche. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Achteraan de woning is er een koertje. De keuken werd onlangs vernieuwd. Alle ramen werden vevangen en voorzien van dubbel beglazing. Het pand is zeer geschikt als starterswoning of als investering.
Huis
3740 BILZEN
€ 138.000
1
2
Woonhuis HOB, centraal gelegen op een korte afstand van het centrum van Bilzen. Indeling: Op de gelijkvloerse verdieping is er een hal en een toilet. Vervolgens is er een living en een keuken. Vervolgens is er een achterhal die uitgeeft naar de koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer die voorzien is van een lavbo, en ligbad en toilet. Er is ook een zolder aanwezig. De bewoonbare oppervlakte is ca. 100m². Het pand is instapklaar.
Huis
3600 GENK
€ 143.000
3
Woonhuis HOB op 1 are 51 ca., centraal gelegen in de omgeving van handelszaken, scholen en vlakbij openbaar vervoer. Het pand is op een korte afstand gelegen van het centrum van Genk. Indeling: Er is een kelder aanwezig. Op de gelijkvloerse verdieping is er een living en een keuken met achterhal. Op de eerste verdieping is er de overloop en 2 slaapkamers. Er is ook een zolder die dienst doet als derde slaapkamer. Achteraan de woning is er een koer. De woning moet gerenoveerd worden.
Huis
3600 GENK
€ 145.000
1
2
Mooi, verzorgde woning HOB, rustig en kindvriendelijk gelegen te Winterslag (Genk). Indeling: Er is een koele bergkelder aanwezig. Op de gelijkvloerse verdieping is er een gezellige living, een geïnstalleerde keuken en een toilet met lavabo. Via een trap in de living bereik je de eerste verdieping. Hier bevindt zich1 slaapkamer en een badkamer met aanbouwkast, ligbad en een toilet. Er is een tweede slaapkamer mogelijk mits verbouwingskosten van ca. 2000 euro. Er is een tuin aanwezig met bergplaats en een knus terras. De woning is instapklaar.
Huis
3980 TESSENDERLO
€ 146.000
1
3
Centraal gelegen woonhuis GB op 2 are en 13 ca. met een landelijk uitzicht, op wandelafstand van het centrum van Tessenderlo. De woning is een boogscheut verwijderd van diverse faciliteiten zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en autosnelwegen. Het pand moet gerenoveerd worden. Bij het betreden van de woning komen we in de inkomhal. De inkomhal biedt toegang tot de grote living en toilet. Achter de living situeert er zich een tuinstrook dat loopt tot het einde van de woning om uit te monden in een stadstuin. Aansluitend de inkomhal situeert zich de eetkamer met aansluitend de keuken en berging/wasplaats. De keuken is reeds voorzien van aanbouwkasten, een afwasmachine en gootsteen. Naast de eetruimte loopt eveneens een tuinstrook, startend van de living en eindigend aan de technische ruimte naar de tuin. Via de inkomhal betreden we de eerste verdieping. Boven hebben we de nachthal die toegang biedt tot 3 ruime slaapkamers (12m² / 14m²/ 20m²) en een badkamer. De badkamer is reeds voorzien van aanbouwkasten, een toilet en douche. Verder is er een ruime zolder (+- 35m²) die verder naar eigen smaak kan ingericht worden. Extra troeven: Dubbele beglazing Bereikbaarheid In te richting naar eigen smaak
Huis
3600 GENK
€ 146.000
1
2
Op te frissen woning met 2 slaapkamers. Bij het binnenkomen bevinden we ons onmiddellijk in de leefruimte. Verder komen we in de keuken die voorzien is van een koelkast, een elektrische kookplaat en een dampkap. De badkamer bestaande uit een douchecabine, een toilet en een enkel wasbak bevindt zich ook op het gelijkvloerse verdieping. Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers terug. In de kelderruimte staat de mazout tank en de CV-ketel. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als opslagplaats Het dak is recent vernieuwd, De ramen zijn voorzien van dubbel beglazing. Deze woning is zeker een bezoekje waard voor de investeerders!
Huis
2230 HERSELT
€ 148.000
2
Het betreft een knusse, gelijkvloerse woning OB op 5 are 68 ca. die gerenoveerd moet worden. De woning is zeer rustig gelegen op het einde van een doodlopende straat. Indeling: Er is een living en een keuken. Verder zijn er 2 slaapkamers en een berging. Vervolgens is er nog een garage. Mits de nodige aanpassingen zijn er zeker 3 slaapkamers mogelijk. Indien de woning wordt afgebroken kan het perceel eveneens dienen als bouwgrond. Er kan gebouwd worden onder 6% BTW indien er een muur blijft staan.
Huis
3520 ZONHOVEN
€ 158.000
1
1
3
Woonhuis HOB op 6 are 65 ca., rustig en kindvriendelijk gelegen op slechts een korte afstand van het centrum. Het pand is gelegen in woongebied met landelijk karakter. Indeling: Op de gelijkvloerse verdieping: inkom in voorste kamer (zitplaats), een eetplaats en een bergruimte onder de trap. Vervolgens is er een elementaire keuken met afwasbak en met twee kastjes eronder. Verder is er een badkamer met ligbad en wastafel en een toilet in een aparte hoek. Er is ook een kleine veranda aanwezig. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Er is eveneens een zolder aanwezig (niet toegankelijk via een trap), waar nog een extra kamer kan worden bijgemaakt. Achteraan de woning is er een losstaande garage en enkele stallingen. Er is ook een lange en smalle achtertuin en een kleine tuin aan de zijkant van de woning. Het pand moet gerenoveerd worden.
Huis
3970 LEOPOLDSBURG
€ 159.000
1
3
Woonhuis GB, centraal gelegen bij het winkelcentrum van Leopoldsburg, vlakbij openbaar vervoer, scholen, enz. Indeling: Op de gelijkvloerse verdieping is er de inkomhal. Aan de rechterzijde is er toegang naar een berging die eventueel kan gebruikt worden als stads-fietsenstalling. Achter de inkomhal bevindt zich een tussenhal met een trap naar de eerste verdieping toe. Vervolgens komen wij in een open keuken die uitgerust is met 1 gootsteen, een dampkap, een fornuis met keramische plaat en een koelkast. Er is veel lichtinval in de keuken omwille van een grote lichtkoepel. Rechts van de keuken is er toegang tot een bureau, een toilet, een voorraadruimte en een douchekamer met afzuiging. De keuken loopt verder naar de living met achteraan een zithoek. Hier zijn ook 2 lichtkoepels aan het plafond. Aan de achtermuur is er de buitendeur die uitgeeft naar de tuin en een buitenstalling. Op de eerste verdieping is er een open keuken met living/zithoek. Deze kan in de toekomst eventueel ingericht worden als slaapkamer + dressing/badkamer. Deze keuken bevat een dubbele gootsteen, een gasfornuis, een oven en een dampkap. De tweede verdieping heeft een grote slaapkamer die momenteel ingedeeld is in 2 kamers d.m.v. een grote kast. Er is ook een badkamer met een aanbouwkast en een enkel lavabo en een ligbad. Hier is ook aansluiting voorzien voor een wasmachine en droogkast. Er is ook een apart toilet aanwezig. Verder loopt er een trap naar de derde verdieping waar nog een grote slaapkamer is. Het is een woning die kan ingericht worden met diverse mogelijkheden.
Huis
3960 BREE
€ 164.000
1
1
3
1 2 >|
Pagina 1 van 2 [20 zoekertjes]
Halhei 28
3550 Heusden-Zolder
BTW BE 0705.361.234
Tel: +32-(0)11-57 23 16
Fax: +32-(0)11-57 51 93
E info@groepaathos.be
 
 

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV,
Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
www.biv.be - plichtenleer
Erkenningsnummer BIV 203 116 - België
Ondernemingsnr. 0705.361.234

Copyright © 2012 - Groep Aathos, All Rights Reserved 

ondoorzichtigtestsdfsdfsdf