APPARTEMENTEN

Appartement
3580 BERINGEN
€ 150.000
1
2
Prachtig gelegen tweeslaapkamerappartement met privatieve staanplaats in het hartje van Beringen-centrum! Het appartement is gelegen op de tweede verdieping in een kleinschalig appartementsgebouw met slechts twee andere wooneenheden. Het appartement beschikt over 70m² bewoonbare oppervlakte en een bergzolder. De gehele binnenzijde (zoals de ramen en de HR-ketel op aardgas) werd in 2008 vernieuwd. Doordat het appartement zich in de directe omgeving bevindt van Beringen-centrum zijn diverse faciliteiten zoals openbaar vervoer (bus, trein), winkels (BE-mine) en scholen op een boogscheut verwijderd. Kortom, alle faciliteiten zijn op wandelafstand. Bij het betreden van het appartement bevinden we ons in een ruime hal. De hal beschikt over voldoende opbergruimte en vormt het centrale punt van het appartement waaraan de diverse ruimtes gekoppeld zijn. Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers, een badkamer met toilet en een leefruimte met open keuken. De leefruimte beschikt over een eet- en zitgedeelte met voldoende lichtinval. Aansluitend de woonkamer bevindt zich de keuken. De keuken beschikt over een elektrisch fornuis, een enkele gootsteen, een dampkamp en diverse opbergmeubels om elektrische toestellen als een microgolf te bergen. Beide slaapkamers zijn respectievelijk 16m² groot en één van de slaapkamers beschikt over de mogelijkheid tot het integreren van een inbouwkast. De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een badmeubel met geïntegreerde verlichting en toilet. De badkamer is tevens voorzien van aansluiting voor een wasmachine. Het appartement biedt de mogelijkheid tot uitbreiding voor opberging dankzij de niet gebruikte ruimte onder het schuine dak. Het appartement beschikt over een privatieve standplaats aan de voorzijde van het gebouw. EXTRA TROEVEN: - centrale ligging doch een rustige straat - Deels voorzien van rolluiken - goed geïsoleerd (167 kwh/m²) - veel lichtinval - geen gemeenschappelijke kosten
Appartement
3970 LEOPOLDSBURG
€ 160.000
1
2
Instapklaar appartement gelegen in het midden van het centrum van Leopoldsburg. Door de centrale ligging van het appartement zijn diverse faciliteiten zoals openbaar vervoer (bus, trein), winkels en scholen op een boogscheut verwijderd. Kortom, alle faciliteiten zijn op wandelafstand. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping aan de rechterzijde van het gebouw. Het gebouw beschikt over een lift. Indeling: Bij het betreden van het appartement bevindt men zich in een kleine inkomhal. Hier is een toilet en een vestiaire voorzien. Vervolgens situeert zich de ruime living met eetplaats. De living is tevens ook voorzien van een klein balkon. Aansluitend de living, bevindt zich een keuken met opbergmogelijkheden. De keuken is eveneens voorzien van een berging. De slaapruimtes van het appartement zijn aan de achterzijde gelegen, om ultiem van de rust te kunnen genieten. Via de living komen wij in de nachthal. Deze geeft uit op 2 ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een enkele lavabo en een ligbad. Extra troeven: Alle PVC ramen werden vernieuwd en zijn voorzien van dubbel beglazing. Perfecte ligging in het centrum van Leopoldsburg Het pand is instapklaar.
Appartement
3970 LEOPOLDSBURG
€ 160.000
1
2
Instapklaar appartement gelegen in het midden van het centrum van Leopoldsburg. Door de centrale ligging van het appartement zijn diverse faciliteiten zoals openbaar vervoer (bus, trein), winkels en scholen op een boogscheut verwijderd. Kortom, alle faciliteiten zijn op wandelafstand. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping aan de rechterzijde van het gebouw. Het gebouw beschikt over een lift. Indeling: Bij het betreden van het appartement bevindt men zich in een kleine inkomhal. Hier is een toilet en een vestiaire voorzien. Vervolgens situeert zich de ruime living met eetplaats. De living is tevens ook voorzien van een klein balkon. Aansluitend de living, bevindt zich een keuken met opbergmogelijkheden. De keuken is eveneens voorzien van een berging. De slaapruimtes van het appartement zijn aan de achterzijde gelegen, om ultiem van de rust te kunnen genieten. Via de living komen wij in de nachthal. Deze geeft uit op 2 ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een enkele lavabo en een ligbad. Extra troeven: Alle PVC ramen werden vernieuwd en zijn voorzien van dubbel beglazing. Perfecte ligging in het centrum van Leopoldsburg Het pand is instapklaar.
Appartement
3970 LEOPOLDSBURG
€ 165.000
1
2
Instapklaar appartement gelegen in het midden van het centrum van Leopoldsburg. Door de centrale ligging van het appartement zijn diverse faciliteiten zoals openbaar vervoer (bus, trein), winkels en scholen op een boogscheut verwijderd. Kortom, alle faciliteiten zijn op wandelafstand. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping aan de rechterzijde van het gebouw. Het gebouw beschikt over een lift. Indeling: Bij het betreden van het appartement bevindt men zich in een kleine inkomhal. Hier is een toilet en een vestiaire voorzien. Vervolgens situeert zich de ruime living met eetplaats. De living is tevens voorzien van een klein balkon. Aansluitend de living, bevindt zich een moderne hoekkeuken. De keuken is eveneens voorzien van een berging. De slaapruimtes van het appartement zijn aan de achterzijde gelegen, om ultiem van de rust te kunnen genieten. Via de living komen wij in de nachthal. Deze geeft uit op 2 ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een enkele lavabo en een ligbad. Extra troeven: Alle PVC ramen werden vernieuwd en zijn voorzien van dubbel beglazing. De keuken werd eveneens vernieuwd. Perfecte ligging in het centrum van Leopoldsburg Het pand is instapklaar.
Appartement
3970 LEOPOLDSBURG
€ 170.000
1
2
Instapklaar appartement gelegen in het midden van het centrum van Leopoldsburg. Door de centrale ligging van het appartement zijn diverse faciliteiten zoals openbaar vervoer (bus, trein), winkels en scholen op een boogscheut verwijderd. Kortom, alle faciliteiten zijn op wandelafstand. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping aan de linkerzijde van het gebouw. Het gebouw beschikt over een lift. Indeling: Bij het betreden van het appartement bevindt men zich in een ruime inkomhal. Hier is een toilet en een vestiaire voorzien. De inkomhal biedt de mogelijkheden om de keuken, ruime living en nachthal te betreden en vormt het centrum van het appartement. Het appartement is voorzien van een ruime living met eetplaats. De living is tevens voorzien van een klein balkon. De moderne hoekkeuken van het appartement bevindt zich aansluitend de inkomhal, maar is ook te betreden via de living. De keuken is eveneens voorzien van een berging. De slaapkamers van het appartement zijn aan de achterzijden gelegen, om ultiem van de rust te kunnen genieten. Via de inkomhal komen wij in de nachthal. Deze geeft uit op 2 ruime slaapkamers, een berging en een badkamer. De kleinste slaapkamer beschikt tevens over een klein balkon. De badkamer is uitgerust met een enkele lavabo en een ligbad. Extra troeven: Alle PVC ramen werden vernieuwd en zijn voorzien van dubbel beglazing. Perfecte ligging in het centrum van Leopoldsburg Recent vernieuwde keuken Het pand is instapklaar.
Duplex-appartement
3550 HEUSDEN-ZOLDER
€ 199.000
1
2
Knus duplex-appartement, gelegen vlakbij het bruisend centrum van Heusden-Zolder, dichtbij scholen, openbaar vervoer, alsook de oprit van autostrades (E314-E313),... Het appartement situeert zich op de eerste verdieping. Er bevindt zich een grote parking op slechts 50 meter van het pand. Indeling: Op de eerste verdieping is er een ruime L-vormige living met zitplaats en een eetplaats. Bij het binnenkomen valt onmiddellijk op hoeveel lichtinval het appartement biedt. Aansluitend de leefruimte is er een mooie open keuken, voorzien van alle comfort en voldoende opbergruimte. Via de open keuken bereiken we de achterhal. Hier bevindt zich een CV-ruimte en een aparte wasplaats voorzien van de nodige aansluitingen. Er is een ruime badkamer aanwezig voorzien van alle luxe. Deze is uitgerust met dubbel lavabo, een ligbad en zowel een comfortabele douche! Tevens beschikt het appartement over een gezellig dakterras van circa. 20m² om ten volle te genieten van de rust die de omgeving biedt. Vanuit de living bestaat er de mogelijkheid de tweede verdieping te bereiken. Op het tweede verdiep zijn er 2 grote slaapkamers, een kleine berging en een ruim toilet. Het appartement is instapklaar en is zeker een aanrader!
Appartement
3970 LEOPOLDSBURG
€ 220.000
1
2
Het betreft een gelijkvloers, nieuwbouw-appartement, rustig gelegen dichtbij het centrum, scholen, openbaar vervoer, enz. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 131m². Indeling: Er is een inkomhal en een living met open keuken. De keuken is voorzien van een oven, een gasfornuis met dampkap en een vaatwasser. Vervolgens is er een badkamer met ligbad, een inloop-douche en een toilet. Verder is er nog een gastentoilet en een wasruimte. Er zijn 2 grote slaapkamers die uitgeven naar het terras en een klein tuintje. Verder is er nog een grote kelderruimte van 93m² die je kan nuttigen als hobbyruimte, een kantoorruimte, of eventueel een derde slaapkamer. De verwarming is op aardgas. De ramen bestaan uit PVC en zijn voorzien van driedubbele beglazing en er zijn overal rolluiken. Dit prachtig appartement moet zeker gezien worden !!
Duplex-appartement
3970 LEOPOLDSBURG
€ 227.000
1
1
4
Centraal gelegen luxe duplex-appartement in het hartje van Leopoldsburg! In het appartementsgebouw genaamd "Residentie Splendid" bevindt zich dit centraal gelegen luxe duplex-appartement. Het duplex-appartement beschikt maar liefst over 167m² bewoonbare oppervlakte en 4 ruime slaapkamers voorzien van alle comfort. Door de centrale ligging van het appartement zijn diverse faciliteiten zoals openbaar vervoer (bus, trein), winkels en scholen op een boogscheut verwijderd. Kortom, alle faciliteiten zijn op wandelafstand. Bij het betreden van het appartement bevinden we ons in een ruime hal. In de hal bevinden zich reeds 2 ruime slaapkamers, een berging en toilet. Doordat de slaapkamers zich aan de achterzijde van het gebouw situeren is rust gegarandeerd. Aansluitend de hal situeert zich de ruime living met open keuken. De living is west-georiënteerd om ultiem te genieten van de avondzon. Via de living bestaat er de mogelijkheid het terras te betreden. Het terras bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. De modern ingerichte keuken is voorzien van alle comfort. Zo beschikt de keuken over een inductie kookplaat, een combi-oven, een stoomoven, een amerikaanse koelkast, een espressomachine en een vaatwasmachine. De gehele leefruimte is voorzien van lamellen en airconditioning. Via de leefruimte bereiken we de bovenverdieping van het appartement. Hier bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers, een luxe badkamer en bureau. De bovenverdieping beschikt tevens over een airconditioning. De ruime trappenhal op het eerste verdiep is voorzien van inbouwkasten. De badkamer beschikt over een whirlpoolbad, een douche, badmeubels en toilet. Het duplex-appartement beschikt over een privatieve garagebox, te bereiken via een algemene elektrische toegangspoort met code. De garagebox is apart aan te kopen tegen 15.000 €. Extra troeven: Doordat het appartement voorzien is van airco beschikt men ten alle tijden over de gewenste kamertemperatuur. Super ligging in het bruisend centrum van Leopoldsburg. Garagebox met toegangscode. 4 slaapkamers met mogelijkheid tot extra kamer.
Commercieel gebouw
3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN
€ 250.000
1
3
Goed gelegen opbrengsteigendom, bestaande uit een handelspand (café) met een hal en toilet op de gelijkvloerse verdieping. Op de eerste verdieping zijn er 3 vergunde logementen en een badkamer. Deze voldoen aan alle normen zoals brandveiligheid, enz. Er bestaat een mogelijkheid om nog 2 logementen te maken op de zolderverdieping. In de kelderverdieping is er een keuken en een sanitaire ruimte. Momenteel wordt het café verhuurd aan 850 euro per maand en de 3 logementen aan 250 euro/stuk. Samen dus1600 euro/maand.
Halhei 28
3550 Heusden-Zolder
BTW BE 0705.361.234
Tel: +32-(0)11-57 23 16
Fax: +32-(0)11-57 51 93
E info@groepaathos.be
 
 

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV,
Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
www.biv.be - plichtenleer
Erkenningsnummer BIV 203 116 - België
Ondernemingsnr. 0705.361.234

Copyright © 2012 - Groep Aathos, All Rights Reserved 

ondoorzichtigtestsdfsdfsdf