Groep Aathos

€ 350.000
Oude Veerlebaan 10A, 2430 LAAKDAL
U wil volledig tot rust komen? Dan is deze langgevelhoeve met mogelijkheid tot kangoeroewoning ongetwijfeld iets voor u! De hoeve beschikt maar liefst over 28m gevelbreedte en is gebouwd in 1950 maar heeft de laatste jaren tal van renovaties ondergaan. De hoeve bevindt zich op een terrein van circa 2309m² en is gelegen nabij het centrum van Eindhout (Laakdal) met een zeer goede verbinding met de E313. In de nabije omgeving bevinden zich nog diverse winkels, scholen en mogelijkheden m.b.t. openbaar vervoer. Via een servitudeweg bereiken we de in het groen gelegen hoeve. Het gelijkvloers van de hoeve omvat twee inpandige garages met sectionale poort die uitgeven op een werkruimte/bergplaats. Verder beschikt het gelijkvloers over een ruime slaapkamer en keuken, een wasplaats, een ruime leefruimte en een recent vernieuwde badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, toilet en aanbouwkasten. De hoeve beschikt tevens over een bergkelder en een opkamer die kan dienen als bureau, dressing, speelkamer of extra slaapruimte. De eerste verdieping van de hoeve telt vier slaapkamers en een prachtige hobbyruimte. De hobbyruimte kan perfect omgebouwd worden tot een vijfde slaapkamer. Via de hobbyruimte kunnen we de werkplaats op het gelijkvloers betreden. De hoeve beschikt over een ruime zuid georiënteerde tuin en diverse opbergmogelijkheden. De tuin is geheel omheind en voorzien van twee regenwaterputten. De hoeve heeft tal van renovaties ondergaan, onder andere het dak is totaal vernieuwd en geïsoleerd. De ramen zijn vervangen naar PVC ramen met hoogrendementsbeglazing en zijn tevens voorzien van rolluiken. CV op stookolie is vernieuwd in 2018. De toenmalige stallen zijn reeds omgebouwd naar 2 inpandige garages met werkruimte. De stroom werd uitgebreid in de gehele woning. Bovendien beschikt de woning over de mogelijkheid om de bewoonbare oppervlakte uit te breiden binnen het bestaande volume. Kortom, de woning beschikt over talloze mogelijkheden! Door de uitgebreide renovaties beschikt de langgevelhoeve reeds over een EPC van maar 291kWh/m²! Wenst u meer informatie omtrent dit pand? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer 011/57.23.16 of per mail op info@groepaathos.be
Foto´s van 1 tot 26
Geografische ligging
Adres
:
Oude Veerlebaan 10A, 2430 LAAKDAL
Oriëntatie
:
Noord
Grondoppervlakte
:
2309 m²
Voorgevel
:
28
Eigenschappen
Bewoonbare opp.
:
205 m²
Bouwjaar
:
+/- 1950
Comfort
Aansluiting aardgas
:
Nee
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Lift
:
Nee
Verwarming
:
CV op stookolie
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Algemeen
Prijs
:
€ 350.000
Kadastraal inkomen
:
€ 733
Aantal slaapkamers
:
5
Aantal badkamers
:
1
Aantal douchekamers
:
1
Garage
:
2
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
Erfgoed
:
Nee
Wettelijke informatie
Unieke code
:
20190919-0002197243-RES-1
EPC
:
291 kWh/m²
Omschrijving
U wil volledig tot rust komen? Dan is deze langgevelhoeve met mogelijkheid tot kangoeroewoning ongetwijfeld iets voor u! De hoeve beschikt maar liefst over 28m gevelbreedte en is gebouwd in 1950 maar heeft de laatste jaren tal van renovaties ondergaan.

De hoeve bevindt zich op een terrein van circa 2309m² en is gelegen nabij het centrum van Eindhout (Laakdal) met een zeer goede verbinding met de E313.
In de nabije omgeving bevinden zich nog diverse winkels, scholen en mogelijkheden m.b.t. openbaar vervoer.

Via een servitudeweg bereiken we de in het groen gelegen hoeve. Het gelijkvloers van de hoeve omvat twee inpandige garages met sectionale poort die uitgeven op een werkruimte/bergplaats.
Verder beschikt het gelijkvloers over een ruime slaapkamer en keuken, een wasplaats, een ruime leefruimte en een recent vernieuwde badkamer.
De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, toilet en aanbouwkasten.

De hoeve beschikt tevens over een bergkelder en een opkamer die kan dienen als bureau, dressing, speelkamer of extra slaapruimte.

De eerste verdieping van de hoeve telt vier slaapkamers en een prachtige hobbyruimte. De hobbyruimte kan perfect omgebouwd worden tot een vijfde slaapkamer.
Via de hobbyruimte kunnen we de werkplaats op het gelijkvloers betreden.

De hoeve beschikt over een ruime zuid georiënteerde tuin en diverse opbergmogelijkheden. De tuin is geheel omheind en voorzien van twee regenwaterputten.

De hoeve heeft tal van renovaties ondergaan, onder andere het dak is totaal vernieuwd en geïsoleerd.
De ramen zijn vervangen naar PVC ramen met hoogrendementsbeglazing en zijn tevens voorzien van rolluiken.
CV op stookolie is vernieuwd in 2018.
De toenmalige stallen zijn reeds omgebouwd naar 2 inpandige garages met werkruimte.
De stroom werd uitgebreid in de gehele woning.

Bovendien beschikt de woning over de mogelijkheid om de bewoonbare oppervlakte uit te breiden binnen het bestaande volume.

Kortom, de woning beschikt over talloze mogelijkheden!

Door de uitgebreide renovaties beschikt de langgevelhoeve reeds over een EPC van maar 291kWh/m²!

Wenst u meer informatie omtrent dit pand? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer 011/57.23.16 of per mail op info@groepaathos.be
Halhei 28
3550 Heusden-Zolder
BTW BE 0705.361.234
Tel: +32-(0)11-57 23 16
Fax: +32-(0)11-57 51 93
E info@groepaathos.be
 
 

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV,
Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
www.biv.be - plichtenleer
Erkenningsnummer BIV 203 116 - België
Ondernemingsnr. 0705.361.234

Copyright © 2012 - Groep Aathos, All Rights Reserved 

ondoorzichtigtestsdfsdfsdf